Gratis verzending voor Nederland vanaf €100,- en vanaf €120.- voor België!

Home » Ammo » Speedloaders

Airsoft Speedloaders

Niemand gaat ze Airsoft bbs er één voor één in het magazijn stoppen toch? Met een airsoft speedloader weet je één ding zeker, je magazijnen vullen extreem snel met weinig moeite. Wij bieden verschillende soort Airsoft speedloaders aan, zodat er altijd wel eentje is die bij jou smaak past of je outfit, zodat die niet opvalt. Wij bieden merken zoals G&G, Nurpol en Umarex aan. Uiteraard van elk eentje en van sommige zelfs meerder types. Elke speedloader heeft zou zijn eigen voordeel, klein en compact of groot en veel capaciteit, voor ieder wat!


Een Nurpol speedloader met een capaciteit van 110 bbs. Een echte aanrader vanwege het lichte gewicht en het altijd mee kan op het veld, omdat die zo compact is. Deze Speedloader is ook gemaakt van LEXAN. 

Je magazijn snel herladen? Met een G&G speedloader is dat zo gedaan uiteraard. De speedloader heeft een capaciteit van 120 rounds, ABS constructie en komt in een transparante kleur.

Uitverkocht

Umarex Combat Zone Speedloader

€ 7,85
Uitverkocht
Uitverkocht

Umarex Combat Zone Speedloader

€ 7,85

Een umarex speedloader met een capaciteit van ongeveer 100 bbs. Het is een licht gewicht en een prachtig design, dankzij de transparante look kan je altijd precies zien hoeveel bbs je nog hebt. Dankzij het voormaat past die altijd wel in een pouch en is die dus ideaal voor tijdens een skirm.

Een Nuprol XL speedloader met een capaciteit van 470 rounds in de vorm van een M4 magazijn. Het wordt geleverd in de kleur zwart zoals op de afbeelding. Speedloader is van uitstekende kwaliteit en tevens ook gemaakt van LEXAN.

Sale!

G&G Magazine Style Speedloader 420r

€ 16,95 € 13,00
Sale!
Sale!

G&G Magazine Style Speedloader 420r

€ 16,95 € 13,00

Een speedloader van het merk G&G met een capaciteit van maarliefst 420 rounds. Het komt in de kleur transparant en uiteraard in de welbekende M4 style. Het voordeel van deze speedloader is dat die transparant is en je precies kan zien hoeveel bbs er nog inzitten. Daarnaast heeft het een de kwalitatieve afwerking van G&G, hierdoor gaat deze speedloader niet snel stuk!

Uitverkocht

Nuprol Ultra M4 Speedloader

€ 26,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Nuprol Ultra M4 Speedloader

€ 26,95

De ultieme speedloader voor jouw M4/M16 magazijnen. De speedloader heeft een maarliefst een capaciteit van 1000 rounds en wordt geleverd in de kleur zwart. Magazijn plaatsen en vast klikken op de plek en dan is het simpelweg draaien aan de hendel en lekker vullen!

Dit heb je misschien ook nodig?