Gratis verzending voor Nederland vanaf €100,- en vanaf €120.- voor België!

Home » Over Ons

Over Ons


Wie zijn wij?

BrothersEquipment is een Airsoft webshop die gerund wordt door actieve Airsofters. Ik (Quinten de Nieuwe) ben de eigenaar van deze prachtige onderneming en met de hulp van mijn eigen Airsoft team hebben wij dit kunnen realiseren.
Onze webshop staat voor kwaliteit en tevredenheid. Niet alleen ik, maar ook zij zijn dan ook pas tevreden als al onze klanten dat ook zijn! Daarom hebben wij een actieve klantenservice en ben ik vrijwel 24/7 te bereiken via whatsapp. Mijn doel is dan ook om het aantal actieve Airsofters in Nederland te laten groeien.

Waarom BrothersEquipment?

BrothersEquipment is uitermate geschikt voor grotere Airsoft teams maar ook de kleinere Airsoft teams en individuen. Dit komt omdat wij altijd meedenken in de wensen van de klant en opzoek zullen gaan naar een passende oplossing voor elke partij. Wij zullen altijd proberen de klant zijn of haar wens te vervullen in elke situatie en wij zijn zeker bereid om opties te bespreken rondom Airsoft bulk bestellingen en dergelijke. Het kan wel eens voorkomen dat een product als uitverkocht staat, maar wij werken ook met de optie om te bestellen op basis van bestellingen.
Daarnaast is meer dan 75% van ons Airsoft assortiment scherper geprijsd dan de concurrent, hoe dit mogelijk gemaakt wordt? Heel simpel namelijk de vormgeving, door de vormgeving van de Airsoft webshop/website vrij eenvoudig en overzichtelijk te houden is het voor ons mogelijk om het Airsoft assortiment tegen scherpere prijzen aan te bieden. Daarnaast doe ik het als een hobby erbij, tijdens mijn studie, en ben ik niet direct gefocust op het realiseren van winst. Hierdoor is de voorraad misschien niet altijd even groot, maar op bestelling is altijd mogelijk!
Zo heb je bij de webshop altijd een scherpe deal te pakken!

 

Groetjes,

Team BrothersEquipment
www.brothersequipment.nl/