Gratis verzending voor Nederland vanaf €85,- en vanaf €100.- voor België!

Home » Over Ons

Over Ons


Wie zijn wij?

BrothersEquipment is een Airsoft webshop die gerund wordt door actieve Airsofters.
Onze webshop staat voor kwaliteit en tevredenheid. Wij zijn dan ook pas tevreden als onze klanten dat ook zijn! Daarom hebben wij een actieve klantenservice en zijn wij vrijwel 24/7 te bereiken via whatsapp. Ons doel is dan ook om het aantal actieve Airsofters in Nederland te laten groeien.

Waarom BrothersEquipment?

BrothersEquipment is uitermate geschikt voor grotere Airsoft teams maar ook de kleinere Airsoft teams en individuen. Dit komt omdat wij altijd meedenken in de wensen van de klant en opzoek zullen gaan naar een passende oplossing voor elke partij. Wij zullen altijd proberen de klant zijn of haar wens te vervullen in elke situatie en wij zijn zeker bereid om opties te bespreken rondom Airsoft bulk bestellingen en dergelijke. Het kan wel eens voorkomen dat een product als uitverkocht staat, maar wij werken ook met de optie op bestellingen.
Daarnaast is meer dan 75% van ons Airsoft assortiment scherper geprijsd dan de concurrent, hoe dit mogelijk gemaakt wordt? Heel simpel namelijk de vormgeving, door de vormgeving van de Airsoft webshop/website vrij eenvoudig en overzichtelijk te houden is het voor ons mogelijk om het Airsoft assortiment tegen scherpere prijzen aan te bieden. Zo heb je bij ons altijd een scherpe deal te pakken!

 

Groetjes,

Team BrothersEquipment
www.brothersequipment.nl/