Gratis verzending voor Nederland vanaf €100,- en vanaf €120.- voor België!

Home » Retourneren

Retourneren

Op deze pagina vind u alle informatie met betrekking tot het retourneren van uw bestelling of een deel daarvan.


Retourneren bij onze webshop

Het kan eens voorkomen, je hebt wat besteld maar de maat is niet goed of het cadeau was al gegeven of totaal iets anders. Bij een aankoop van een product op onze website: www.brothersequipment.nl heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Hieronder zullen wij een aantal uitzonderingen geven. Het termijn van de 14 dagen gaat in zodra het product bij u is afgeleverd, dat gaat dus om het adres dat u heeft ingevuld tijdens het bestellen.

HERROEPINGSRECHT/ RETOURNEREN

Wenst u gebruik te maken van het herroepingsrecht? Dan moet u dit aangeven bij ons via een contact mogelijkheid die wij aanbieden, binnen de  hiervoor genoemde 14 dagen. Nadat u heeft aangegeven een product terug te willen sturen, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Wij zullen ten alle tijden een retourformulier meesturen, deze moet ingevuld worden en meegestuurd worden.

Mocht u gebruik willen maken van het herroepingsrecht, dan kan dit alleen als u aan deze voorwaarden voldoet: het product en – indien redelijkerwijze mogelijk- ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking kunt teruggeven of- sturen. Mocht een drinkzak aangeschaft hebben, dan moet hiervan de verzegeling om de tube intact zijn. Mocht de verzegeling gebroken zijn, dan nemen wij het product niet retour, hiervoor is gekozen wegens de hygiëne. U heeft wel de mogelijkheid om kledingstukken te passen, maar wij vragen u vriendelijk om hier zorgvuldig mee om te gaan, zodat deze nog op een redelijkerwijze retour kunnen. Beschadiging door het passen van de kleding of beschadiging aan producten zelf, zorgt ervoor dat het herroepingsrecht komt te vervallen.

KOSTEN

Als u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dan heeft u recht op een teruggave van het totale betaalde bedrag, dit is incuslief verzendkosten als de volledige order teruggestuurd wordt. De verzendkosten voor het terugsturen en het risico dat daarbij ontstaat is voor de klant, bij risico is te denken aan zoekraken.

Voldoet u aan de voorwaarden die hierboven gegeven zijn, dan storten wij (BrothersEquipment) uiterlijk binnen 14 dagen het bedrag terug via de betaalmethode, waarmee u ons betaald heeft. Dit betekent dan ook dat de overeenkomsten vanaf dat moment ontbonden is.

Als u dus een deel of de gehele bestelling wilt retourneren dan vragen wij u om contact met ons op te nemen, wij zullen u dan voorzien van een ingevuld retourformulier.


Heeft u vragen of dergelijke neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u dan graag verder met het retour zenden.
Gewenst is om het retour pas op te sturen zodra wij u informeren met de benodigde gegevens hiervoor.