Gratis verzending voor Nederland vanaf €100,- en vanaf €120.- voor België!

Home » Team Bestellingen

Team Bestellingen


Team bestellingen bij BrothersEquipment

Je vraagt je nu vast af, wat verstaan zij nou precies onder team bestellingen? Nou makkelijk gezegd bedoelen wij daarmee grote bestellingen zowel voor één individu als een team. Ook een individu kan een "grote" bestelling plaatsen. Wij maken hierin dan ook geen onderscheid of je door ons gesponsord wordt, vaste klant bent of nieuwe klant. Wij willen iedereen deze mogelijkheid en optie aanbieden bij onze webwinkel. Zodat wij jullie kunnen voorzien van airsoft artikelen, voor een leuke prijs!

Hoe werkt het?

Nou dit is eigenlijk ook heel simpel, wij zijn niet echt van de harde regels en richtlijnen, we doen graag iets terug voor de sporters. Het idee erachter is dat als jij als individu of als team een vrije grote bestelling wilt plaatsen, dan kijken wij graag met jou of met jullie naar de mogelijkheden. Dit is zowel op het gebied van de kosten als product mogelijkheden en alternatieve producten. En dan de vraag wat is een "grote" bestelling? Als BrothersEquipment zijnde hebben wij een richtlijn die rond de €100.- ligt. Dit kan er natuurlijk €20 erboven of eronder zijn, ook hierbij zijn er geen keiharde regels, maar wel richtlijnen

Wat als het product niet beschikbaar is? 

Het kan natuurlijk zijn dat jullie een bepaald product willen bestellen maar deze niet verkrijgbaar is via de webshop, omdat het bijvoorbeeld uitverkocht is. Geen probleem! Wij kijken graag voor jullie of het beschikbaar is en dan bestellen wij dit gewoon bij. Mocht dit niet mogelijk zijn vanuit de leverancier, dan kijken wij graag met jullie samen naar de alternatieve producten.

Kortingen?

Ja wij zijn zeker bereid om te kijken naar de kortingsmogelijkheden bij "grotere" bestellingen. Alleen wij geven geen richtlijn van te voren. Op basis van het bestelbedrag en de producten zal er bepaald worden welke korting er mogelijk is om te verschaffen. Vergeet niet dat bij een aankoop van minimaal €85.- er één gratis BrothersEquipment patch wordt meegeleverd (zolang de voorraad strekt). 

Verdere vragen?

Neem dan contact met ons op via de contact pagina of via te bellen of appe naar: 06 17 37 62 74